O nama

 

Nexus Room dizajnira i izrađuje gotova ili poručena pametna kućna i AV rešenja, najvišeg kvaliteta, dizajna i operativnosti. Naša misija je da pojednostavimo živote naših mušterija, dok istovremeno pospešujemo njihovo celokupno kućno okruženje.

Sarađujemo isključivo sa stambenim tržištem, nudeći intergisana rešenja koja uključuju kućne bioskope, osvetljenje, audio/video, bezbednost, kontrolu klime i zavesa. Naša rešenja su tehnički složena ali ipak neverovatno jednostavna za korišćenje.

Mi pomažemo našim mušterijama, baveći se celokupnim procesom od A do Š: od planiranja, dizajna i izrađivanja nacrta do instalacije, usluga i podrške. Poznati smo po svom vrhunskom kvalitetu i uslugama za mušterije.

Naših 15 godina međunarodnog iskustva; naš portfolio od više od 20 vrhunskih brendova; naše zadovoljne mušterije (od kojih nam se mnogi vraćaju za dodatne nove projekte) svedoče o našoj predanosti pametnim kućnim rešenjima najvišeg nivoa.

Naša rešenja se moraju iskusiti. Kako bi potpuno razumeli šta sve možemo učiniti za vas, preporučujemo vam privatno razgledanje naše izložbene vile u Budvi, u Crnoj Gori. Kontaktirajte nas odmah kako bi zakazali sastanak- radujemo se vašem dolasku.

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-