HVAC

 

Mi dizajniramo po narudžbini i izrađujemo celokupan HVAC sistem (grejanje, ventilacija i klimatizacija), kako bi mogli da svim jedinicama upravljate putem jednog daljinskog upravljača- u bilo koje vreme, sa bilo kojeg mesta.

Udobnost i jednostavnost su ključne:

  • Nema potrebe za korišćenjem zasebnih daljinskih upravljača za svaku od jedinica: mi integrišemo celokupan HVAC sistem u jedinstveno upravljanje, i po narudžbini kreiramo raspored kako bi zadovoljili vaše potrebe.
  • Automatizovane funkcije određuju temperaturu u prethodno podešenim trenucima, ili u prethodno definisanim uslovima.
  • Iskoristite svoje smart telefone ili iPad kako bi daljinskim putem regulisali temperature- npr. obezbedite potrebnu temperaturu u zimskim kolibama u toku svog dolaska- podešavanjem u toku puta.
  • Podno grejanje, solarni grejači vode, grejanje u bazenima, sauna i mnogo drugog: sve može biti integrisano u naš Crestron kontrolni sistem.
  • Profitirajte štedeći energiju i smanjite emisiju ugljenika: iskoristite više energetski efikasnih podešavanja kada ste van kuće.
  • Mi kreiramo inovativna dizajn rešenja koja umanjuju vidljivost glomazne HVAC opreme, održavajući efikasnost proizvoda.

Možemo delovati kao vaši HVAC konsultanti, ili se baviti celokupnim procesom od A do Š: od proračuna potreba kapaciteta do dizajniranja, integrisanja i izgradnje sistema.

Da li ste spremni za kuću iz svojih snova? Mi vam pomažemo da je stvorite! Kontaktirajte nas za privatno razgledanje naše izložbene vile u Budvi, u Crnoj Gori, kako bi potpuno uvideli šta možemo učiniti za vas.

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-