Kućni bioskop

 

Privatni kućni bioskop pruža vrhunski luksuz. Sa zvukom i kvalitetom slike koji prevazilaze zvuk i kvalitet običnog bioskopa, i sa posebnom dizajniranim ultra udobnim sedištima, bićete u mogućnosti da uživate u biskoposkom iskustvu iz snova.

Mi dizajniramo po narudžbini i izrađujemo kompletna rešenja za kućni bioskop, uz apsolutno najviše Dolby THX i Dolby Athos standarde, na osnovu karakteristika vaše prostorije i vaših želja. Naša ekspertiza omogućava neuporediv kvalitet i funkcionalnost:

    • Proračunavamo, projektujemo, i precizno podešavamo vaš zvučni sistem i stvaramo idealnu sobnu akustiku koja proizvodi izvanredan zvuk.
    • Obezbeđujemo vrhunski kvalitet slike odabirom projektora i ekrana koji su odgovarajući vašim potrebama, datoj veličini prostorije i detaljima.
    • Usavršavamo potpunu sliku vašeg bioskopskog iskustva kroz elemente unutarnjeg dizajna, poput zidova, materijala i svetlosnih detalja.
    • Izrađujemo vaš savršeni dizajn sedišta, uključujući tip, broj i raspored posebno dizajniranih i jedinstveno udobnih bioskopskih sedišta.

Mi znamo da detalji puno znače. Ovo je razlog zbog čega se projektovanjem vašeg kućnog bioskopa bavimo od A do Š, stvarajući gotova i rešenja po narudžbini. Ovo je razlog zbog kojeg naš iskusni tim kontinuirano pospešuje svoje znanje na ovom polju. Zbog toga, sarađujemo samo sa vodećim brendovima u industriji kućnih bioskopa: od renomiranih svetskih Artcoustic zvučnika i vodećeg, Crestron audio-video sistema distribucije, do Kaleidescape sistema kućne zabave i jedinstvenih udobnih Cinema Tech sedišta.

Želite da saznate više o tome kako radimo i šta sve možemo učiniti za vas? Kontaktirajte nas kako bi se informisali o kućnom bioskopu iz snova.

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-