Inteligentna stakla

 

Kao alternativni sistem zatamnjivanja, Nexus Room nudi inteligentna rešenja za stakla: u sekundi od prozirnog do matiranog- efikasno, jednostavno i diskretno.

Kako funkcioniše takvo staklo?

Inteligentno staklo je nova i fleksibilna alternativa roletnama ili matiranom staklu. Inteligentno staklo se koristi ugrađenim elektrodama, čime se obezbeđuje potpuna privatnost jednim dodirom dugmeta: transparentno u jednoj sekundi, neprozirno u drugoj.

Prednosti inteligentnog stakla:

  • Privatnost istog trena kada vam je potrebna
  • Nema transparentnosti sa matiranim efektom- čak i kada je vani mrak a unutrašnjost prostorije potpuno osvetljena
  • Propušta prirodnu dvnevnu svetlost filtrirajući i odbijajući toplotu i UV zrake
  • Jednostavno za ugradnju –retrofit ugradnja na već postojećim prozorima i panelima
  • Dimenzije po meri i vašim potrebama
  • Nekoliko opcija za kontrolu: dugme za paljenje/gašenje, pokretni senzori, daljinski upravljač ili pametni kućni sistem

Odaberite između dve opcije

Odaberite između inteligentnog stakla sa ugrađenim elektrodama; ili inteligentne folije koja se može ugraditi na već postojećim površinama.

Inteligentna folija

Ovo je savršeno rešenje za već postojeće prozore, stakla ili staklene pregrade. Inteligentna folija se naknadno ugrađuje (tzv. retrofit) na postojeću površinu putem jednostavne adhezione funkcije. Jednostavna je za korišćenje i fleksibilna. Folija se može izraditi po porudžbini tako da savršeno odgovara vašim potrebama i merama.

Inteligentno staklo

Inteligentno staklo vam pomaže da efikasno koristite vaš prostor, omogućavajući u trenutku da od prozirnog vaš prostor postane intiman. Odaberite opciju ugrađenog stakla za pregradna kancelarijska stakla kao i za stakla u saunama i kupatilima, koja se koriste npr. u prostorima za tuširanje.

Koristite našu stručnost za kreativna, pametna rešenja za stakla.

Naš stručni tim dizajnira inteligentna rešenja za stakla, pomažući vam da maksimalno iskoristite prostor u svom domu ili kancelariji. Jednostavna kontrola je za nas od ključne važnosti- pametno staklo može se kontrolisati kako klasičnim električnim instlacijama tako i kućnim automatizovanim sistemima.

Da biste iskusili šta ovi proizvodi mogu učiniti za vas, molimo vas da nas kontaktirate i rezerišete privatno razgledanje.

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-