Kontrola svetla

 

Osvetljenje je bitan element vašeg kućnog okruženja. Ono može ulepšati određeni objekat, naglasiti detalj sobe ili bašte, transformisati atmosferu, ili funkcionisati kao sama umetnost.

Za nas su dizajn, operativnost i udobnost jednako važni. Kao neko ko na pametan način oprema vaš dom, mi izrađujemo sistem kontrole osvetljenja koji je podjednako lep i jednostavan za korišćenje.

    • Različiti prostori se koriste u različite svrhe, te samim tim imaju različite potrebe. Veliki izbor jedinstvenih izvora svetla stvara idealni dizajn i atmosferu u svakom delu vašeg doma, uključujući i prostor bašte.
    • Koristeći svetski vodeći sistem kontrole osvetljenja, Crestron, imaćete potpunu kontrolu nad svim izvorima svetla, bez obzira na to gde se nalazite. Nema potrebe za odlaskom iz sobe u sobu kako bi upalili ili ugasili svetlo, ili podesili osvetljenje. Jedan daljinski upravljač je sve što vam je potrebno.
    • Unaped programirana podešavanja – dizajnirana u skladu sa vašim specifičnim potrebama-automatski dodirom dugmeta menjaju osvjetljenje i atmosferu. Premestite se u sekundi iz bioskopskog u večernje koktel raspoloženje.
    • Ekološki prihvatljiva rešenja – poput inteligentnog prethodnog zakazivanja funkcija i ugrađenog detektora pokreta- poboljšavaju vaše iskustvo, istovremeno smanjujući vašu emisiju ugljenika. Vaše korišćenje električne energije je svedeno na minimum, zahvaljujući našem sistemu kontrole.

Veliki smo zaljubljenici u funkcionalnost i dizajn. Raspolažemo iskustvom od 15 godina u izradi jedinstvenih i poručenih sistema kontrole svetla. Kako bi najbolje razumeli način na koji transformišemo i unapređujemo vaše kućno okruženje, preporučujemo vam privatno razgledanje naše izložbene vile u Budvi, u Crnoj Gori. Kontaktirajte nas odmah, kako bi rezervisali datum razgledanja.

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-