Multiroom audio / video

 

Uživajte u odličnom kvalitetu slike i zvuka u svom domu, uz naša multiroom audio/video rešenja. Mi ugrađujemo prilagođeni sistem koji je jednostavan za korišćenje i postaje lep i diskretan dodatak vašem domu.

Zaboravite na vidljive kablove, glomazna pojačala i gomilu daljinskih upravljača. Naš centralizovani sistem integriše svu audio/video opremu u jedan okvir; svi se daljinski upravljači mogu smeniti jednim uređajem – iPad-om, touch konrolnom tablom ili Crestron daljinskim upravljačem.

Uživajte u mnogim koristima naših multiroom audio/video rešenja:

  • Jednostavno za korišćenje: nezavisno od broja audio ili video izvora- poput Apple-IP-satelitske TV- biće vam potreban samo jedan daljinski upravljač i jedan pritisak na dugme, kako bi izabrali ono što želite.
  • Fleksibilnost: posebne audio/video zone se kontrolišu nezavisno jedna od druge.
  • Upravljanje: lako prenesite zvuk i sliku u svom domu, kroz integrisanje celokupne muzičke i filmske kolekcije u nagrađeni Kaleidescape sistem kućne zabave.
  • Kvalitet i dizajn: vrhunski i moderni Artcoustic zvučnici- između visokoelitnih zvučnika širom sveta- kombinuju umetnost i dizajn sa naukom akustike.
  • Inovativna rešenja: sakrijte svoju tehnologiju ugrađenim zvučnicima u zidove ili prevaziđite izazove rasporeda u sobi putem sakrivenih TV držača.
  • Ekološki: audio/video proizvodi, koji su 100% vodootporni i otporni na vremenske prilike, mogu proširiti audio/video rešenja za vašu baštu, spoljašnje saune ili terase. Prelepi dizajn će unaprediti vašu spoljašnju okolinu.
  • Neprikosnoveni kvalitet: kao standard dostribuiramo 4K UltraHD na sve ekrane, putem Crestron digital media distribution sistema.

Neuporedivi kvalitet, dizajn i audio/video rešenja jednostavna za korišćenje se moraju iskusiti uživo. Preporučujemo vam privatno razgledanje naše izložbene vile, u Budvi, u Crnoj Gori. Kontaktirajte nas odmah i rezervišite sastanak.

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-