Naše usluge

 

Nexus Room nudi pametna kućna rešenja, dizajnirana po narudžbini, najvišeg kvaliteta. Mi obavljamo posao od A do Š: od početnih konsultacija, do dizajna sistema, instalacije, korisničkog interfejsa i podrške. Kvalifikovani smo i predstavnici smo za više od 20 svetskih vodećih brendova, u domenu pametnih domova i AV rešenja. Naš tim električara i integratora sistema su poznati po svom kvalitetnom radu i pažnji koju posvećuju detaljima. Pročitajte u nastavku više o našim uslugama:

Početne konsultacije: zajedno sa vama, vašim arhitektom, i ponekada sa vašim dizajnerom enterijera, pomažemo vam u pronalaženju rešenja koja najbolje odgovaraju vašim potrebama. Bez obzira na to da li želite potpunu automatizaciju svog doma, ili posebnih segmenata, mi ćemo vas savetovati o tehnologiji, odabiru proizvoda , dizajnu i funkcionalnosti.

Dizajn sistema: na osnovu vaših zahteva i karakteristika vašeg doma, dizajniraćemo sistem po narudžbini, sa proizvodima i funkcijama koje će podići vaš dom na novi nivo. Mi pažljivo integrišemo svoja rešenja sa vašim arhitektonskim nacrtima, i ponosimo se u stvaranju visoko kreativnih rešenja koja pevazilaze i najupornije prepreke.

Instalacija: centralizujemo vašu celokupnu kućnu tehnologiju u jednu celinu, sakrivajući sve kablove i zamenjujući sve daljinske upravljače pametnim tastaturama, jednim daljinskim upravljačem ili pametnim ekranima. Blisko sarađujemo sa vašim arhitektom i timom za konstrukciju, i adaptiramo naše instalacije prema dinamici konstruktivnog procesa.

UKorisnički interfejs: naša rešenja su tehnički kompleksna pa ipak jednostavna za korišćenje. Korisnički interfejs prilagođavamo na vašoj touch kontrolnoj tabli , tabletu ili pametnom telefonu u skladu sa vašim željama- od dizajna interfejsa do odabira jezika. Naravno, bilo kakvo podešavanje na vašem interfejsu se može sprovesti u bilo kojem trenutku.

Servis i podrška: paketi našeg servisa i podrške pružaju komfort brze i profesionalne asistencije,ukoliko i kada vam je potrebna. Od standardnog sistema servisiranja do ažuriranih funkcionalnosti- za vas smo tu kako bi osigurali da vaš sistem funkcioniše lagano i onako kako želite.

Nadogradnja: kako se tehnologija i vaše potrebe razvijaju, tako se razvija i naš sistem. Svi dodaci, nadogradnje i podešavanja mogu se proizvesti jednostavno, kako bi mogli uživati u domu koji je u toku sa aktuelnim u domenu pametnih domova i AV rešenja.

Kako bi potpuno razumeli kako radimo i šta možemo učiniti za vas, preporučujemo vam privatno razgledanje naše izložbene vile u Budvi, u Crnoj Gori. Kontaktirajte nas kako bi zakazali sastanak.

-

LISTA NAŠIH USLUGA:

  • Početna konsultacija
  • Dizajn sistema
  • Instalacija
  • Korisnički interfejs
  • Servis i podrška
  • Nadogradnja