Ekskluzivna vila na brdu u Crnoj Gori

ekskluzivna-vila-na-brdu-u-crnoj-gori-image-1
ekskluzivna-vila-na-brdu-u-crnoj-gori-image-2
ekskluzivna-vila-na-brdu-u-crnoj-gori-image-3
ekskluzivna-vila-na-brdu-u-crnoj-gori-image-4

Smeštena u eksluzivnoj zoni na predivnim brdima iznad Budve, u Crnoj Gori, ova savremena trospratna vila je upotpunjena vlastitim, privatnim bazenskim prostorom, rekreacionom zgradom i kućom za goste.

Klijent je želeo celokupni, potpuno automatizovani i sistem jednostavan za korišćenje, udobnog i sigurnog životnog stila.

Dizajnirali smo i instalirali sveobuhvatni Crestron sistem, sa kontrolom svetla, zavesa i solarnom kontrolom, kao i integrisane funkcije za bazen, saunu, podno grejanje, HVAC i audio-video. Takođe smo instalirali najmoderniji alarmni sistem sa CCTV- monitoringom.

Klijentu koriste automatizovane funkcije, poput regulisanja nivoa vode u rezervoaru ili temperature bazena. iPad sa prilagođenom grafikom, prevedenom na ruski jezik, pruža potpunu i jednostavnu kontrolu – bez obzira na to da li se klijent nalazi na licu mesta u Crnoj Gori, ili kod kuće u Rusiji.

Kako je projekat napredovao, klijent je želeo da doda karakteristike i funkcionalnosti, što je i jednostavno postignuto kroz fleksibilnost sistema.

-

KARAKTERISTIKE:

    • Celokupan i potpuno automatizovan sistem
    • Udobnost, bezbednost i jednostavnost u korišćenju
    • Prilagođena iPad grafika na ruskom jeziku
    • Fleksibilan sistem koji je jednostavan za nadgradnju

VEZANI PROJEKTI