Luksuzni penthaus pored mora u Crnoj Gori

luksuzni-penthaus-pored-mora-u-crnoj-gori-image-1
luksuzni-penthaus-pored-mora-u-crnoj-gori-image-2
luksuzni-penthaus-pored-mora-u-crnoj-gori-image-3
luksuzni-penthaus-pored-mora-u-crnoj-gori-image-4
luksuzni-penthaus-pored-mora-u-crnoj-gori-image-5
luksuzni-penthaus-pored-mora-u-crnoj-gori-image-6
luksuzni-penthaus-pored-mora-u-crnoj-gori-image-7

Ovaj luksuzni penthaus je smešten u najluksuznijem odmaralištu u zemlji. Ima divan pogled na Jadransko more i savremenog je dizajna sa otvorenim i osvetljenim prostorima, idealnim za relaksaciju i druženje.

Naša instalacija, izabrana za Instalaciju meseca od strane Artcoustic zvučnika, postala je diskretan ali i sastavni dio ovog doma, sa izvanrednom funkcionalnošću, fleksibilnošću i dizajnom:

Za sjajno iskustvo zvuka i slike širom ovog prostranog doma, koristimo elegantne i snažne Artcoustic zvučnike i subwoofer-e, zajedno sa Crestron Sonnex multiroom i Digital Media sistemom.

Povezali smo neograničene dnevne, kuhinjske i trpezarijske prostorije sa svrishodno proizvedenim Future Automation TV-lift rešenjem. Sa rotacijom od 360°, ovaj ekran od 60 inča pruža neverovatno iskustvo, bez obzira na to da li dovršavate detalje večere u kuhinji, ispijate piće na sofi ili uživate u jelu za trpezarijskim stolom.

Celokupni Crestron sistem omogućava savršeni unos svetlosti na pritisak dugmeta, sa automatizovanom kontrolom svetala i Silent Gliss zavesa i roletni. Delta Light instalacije pružaju prelepe detalje širom pentahusa.

-

KARAKTERISTIKE:

    • Fleksibilan i sistem jednostavan za korišćenje
    • Svrsihodno proizvedeno TV-lift rešenje sa rotacijom od 360°
    • Automatizovana kontrola zavesa, roletni i svetala
    • Svetski vodeći multiroom media sistem

VEZANI PROJEKTI