Savršeni san svakog neženje, Beograd, Srbija

Ovaj luksuzni pentahouse stan smešten je u najmodernijem rezidencijalnom delu Beograda. Jednostavan sigurnosni sitem i izuzetno visok “vau” factor bili su jednako važni za našeg klijenta.

Život u ovom stanu je neverovatno lak i jednostavan zahvaljujući u potpunosti automatizovanom Crestron kontrolnom sistemu za multi-room AV, osvetljenje, grejanje prostorija i podova. Sa unapred određenim aranžmanima, u sekundi možete prebaciti atmosferu iz zabavne u romantičnu.

Prelepi Artcoustic zvučnici deo su neverovatnog rešenja zvuka; nevidljivi audio-sistem u glavnoj spavaćoj sobi, kupatilu i kuhinji donosi posebnu atmosferu, ne narušavajući istovremeno dizajn.

AdNotam ogledalo TV napravljen po željama klijenata, posebno je integrisan u namenski konstrusian akvarijum, stvarajući neverovatan efekat, pa se akvarijum može videti i iz glavne spavaće sobe i iz dnevnog boravka. Klijent može da kontroliše svetlo akvarijuma u potpunom RGB kolornom spektru stvarajući tako razne efekte.

Elegantni, Planika etanolski kamin, kontrolisan Crestron sistemom, smešten ispod TV-a, pruža udobnu, romantičnu atmosferu, istovremeno doprinoseći lepšem iskustvu gledanja filma (pogledajte klip). Prelepi Delta Light detalji dodatno ulepšavaju prostor.

Najmoderniji alarm i CCTV sistem integrisani su, osiguravajući siguran i bezbedan život.

-

KARAKTERISTIKE:

    • Potpuna Crestron kućna automatizacija
    • Potpuni sigurnosni sistem sa integrisanim alarmom i CCTV sistemom
    • Nevidljivi, najsavremeniji audio sistem
    • TV/ogledalo napravljeno po želji klijenta
    • Kamin koji se kontroliše Creston sistemom

VEZANI PROJEKTI