Bezbednost i nadzor

 

Obezbedite potpunu zaštitu i kontrolu nad svojim domom, bez obzira na to gde se nalazite. Naš napredni bezbednosni i nadzorni sistem uključuje istovremeno alarmni sistem i sigurnosne kamere- vodeće u svetu u operativnosti, funkcionalnosti i dizajnu.

Koristi našeg vrhunskog i modernog sistema uključuju:

  • Uživo snimke na vašem pametnom telefonu ili tabletu, sa bilo koje lokacije u svetu.
  • Aktivaciju ili deaktivaciju vašeg alarma putem daljinskog upravljača, kako bi, na primer, pustili kućno osoblje unutar kuće, dok ste vani.
  • Automatski pristup prethodnim bezbednosnim snimcima, jednostavno odabirom željenog datuma i vremena.
  • Pregled vašeg baštenskog prostora od 360°, na vašem pametnom telefonu putem TMZ dome kamere.
  • Uživajte u izvanrednom kvalitetu sliku- u toku dana i noći- sa našim bezbednosnim kamerama, vodećim na tržištu.
  • Naš vrhunski i moderni alarmni sistem šalje ažurirane podatke o bezbednosnom statusu, vašem pametnom telefonu: dobijate push poruke ili pozive o aktivaciji alarma.
  • Povežite svoj alarmni sistem sa lokalnim kompanijama bezbednosti, kako bi iste, u slučaju aktivacije alarma, posetile vaše mesto.

Pomažemo vam u dizajnu i izgradnji sigurnog sistema i jednostavnog za korišćenje, za sve vaše prostorije. Mi sprovodimo celokupan proces: od proračuna potreba kapaciteta do dizajniranja, integrisanja i izgradnje vašeg sistema.

Mi smo visoko selektivni i sarađujemo isključivo sa vodećima na tržištu, u svakom segmentu. Ponosimo se stvaranjem inovativnih i sigurnih rešenja. Kako bi ostvarili potpuni pregled onoga što možemo učiniti za vas, savetujemo vam privatno razgledanje naše izložbene vile. Kontaktirajte nas odmah, kako bi zakazali sastanak.

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-