Zatamnjivanje

 

Nexus Room je u potpunosti posvećen dizajnu, funkcionalnosti i udobnosti. Mi znamo da nema potrebe da pristajete na kompromise, što se ujedno odnosi i na naš raznovrsni sistem zatamnjivanja: sa jednostavnom i ultra-tihom kontrolom zavesa i roletni, pametnim staklima i jedinstvenim dizajnom, možete odabrati ono što želite i dobiti najbolje proizvode na tržištu.

Naše mehaničke zavese i sistemi zatamnjivanja čine vaš život lakšim- istovremeno izgledajući fantastično i unoseći onoliku količinu svetla koliku želite:

    • Uživajte u jednostavnosti kontrole zavesa – simultano podesite zavese i roletne u svom domu putem jednog daljinskog upravljača.
    • Podesite zavese i roletne dodirom jednog dugmeta, po prethodno određenim shemama: kao npr. zatvaranje svih zavesa u toku izlaska iz kuće.
    • Automatizovane funkcije omogućavaju prethodno programirano regulisanje podešavanja, u zavisnosti od doba dana i količine svetlosti. Putem očitavanja senzora, zavese i roletne se zatvaraju onda kada se intenzivira sunčeva svetlost.
    • Odaberite našeg premium proizvođača zavesa i roletni. Iskoristite specijalizovane karakteristike (npr. UV zaštitni materijal) i jedinstvene dizajne- od klasičnih do modernih.
    • Obezbedite maksimalnu funkcionalnost uz minimalnu jačinu zvuka: mi sarađujemo sa Sound Gliss-om, vodećim proizvođačem sistema zavesa i roletni.

Mi vam pomažemo da izaberete proizvode i materijale koji najviše odgovaraju vašem kućnom okruženju, na osnovu dizajna sobe, svrhe i željenog unosa svetlosti. Koristeći vodeći Crestron sistem kontrole, integrišemo sve funkcije u jedan kontolni sistem, kojim se rukovodi sa jednog daljinskog upravljača. Fleksibilan je i jednostavan za korišćenje, bez obzira na to gde se nalazite.

Sa više od 15 godina iskustva na tržištu pametnih domova, posedujemo ekspertsko znanje u izradi sistema zatamnjivanja koji želite. Isključivo sarađujemo sa vodećim brendovima na tržištu, koji kombinuju kvalitet, funkcionalnost i dizajn.

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-

certifikati

-